Actualiteit


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas massa urna, laoreet quis lacus non, dapibus bibendum metus. Phasellus non tristique eros. Nullam porta ex ac lacus efficitur suscipit.

Plan Nooitgedacht te Waddinxveen
07-02-2018

Cottage Buiten Waddinxveen

 

Wonen in Waddinxveen in een Engels woning !

Deze woningen hebben we medio 2017 gecalculeerd en de verwachting is dat de bouw in de loop van 2018 gaat starten.

 

Cottage Buiten ligt op een unieke locatie. Dicht bij het polderlandschap en ook vlak bij het oude centrum van Waddinxveen. Het karakter is landschappelijk met in de omgeving veel groen en water. Een gemeente op de overgang tussen stad en het Groene Hart. Wat een weelde!
Het dorpse karakter en de gemoedelijke sfeer, de rust en de ruimte zijn elementen die de kwaliteit van leven bevorderen. Het is een plek waar de lokale gemeenschap floreert en scholen, sportverenigingen, buurthuizen, winkels en restaurants voorhanden zijn.

 

Jan Roggeveen, architect plan Nooitgedacht Waddinxveen, vertelt over het unieke plan:

https://youtu.be/rVNzn_VBbt0

Neem een kijkje in Woondomein Nooitgedacht!

https://youtu.be/lQCUJsvYlC8

59 woningen Parkzoom 3 te Bergschenhoek
07-02-2018

In het 3e kwartaal van 2017 hebben we het project 59 woningen Parkzoom 3 uitgerekend. Inmiddels is hiervan de verkoop gestart en is de aannemer bezig met de voorbereiding tot uitvoering.

Een groot deel van de wijk is al gereed, net als het prachtige Annie MG Schmidt park dat op steenworp afstand ligt.

Parkzoom 3 is de nieuwste wijk van Parkzoom in Bergschenhoek. De dorpse opzet en het vele groen en water zorgen ervoor dat u hier heerlijk ontspannen woont. Een levendige, populaire wijk met uitstekende openbaar vervoer verbindingen en met het uitgestrekte Annie M.G. Schmidtpark in je ‘achtertuin’. Het centrum van Bergschenhoek én van Rotterdam is ook om de hoek. In dit bijzondere nieuwbouwproject zitten diverse typen rij- en hoekwoningen (onder andere Nul-op-de-meterwoningen).  Een bijzonder fraai project om te calculeren met name door de variatie in de gevels en daken.

65 woningen Jonge Veenen te Moerkapelle
07-02-2018

In het 4e kwartaal 2017 hebben we de begrotingen gemaakt voor de 65 koopwoningen in het plan De Jonge Veenen in Moerkapelle. Daar de differentiatie van de woningtypen en het gevarieerde materiaalgebruik in dak en gevel was het een boeiend werk om uit te rekenen.

Inmiddels is de verkoop in volle gang.
Voor 31 woningen is er al een mondeling akkoord en een tekenafspraak. Bij 9 woningen is het koopcontract al ondertekend. Van de overige 22 staan er nog 16 onder optie. Af en toe komen er ook weer woningen vrij. Dus als u bij de eerste toewijzing er naast heeft gegrepen is er altijd nog een kans. De afgelopen week zijn er met name luxe woningen aan de polder vrij gekomen.

Bekijk hier de video waar u door de wijk heen loopt:  https://youtu.be/qsYXgTq9bTU

Nieuwbouw Amphia Ziekenhuis Breda
06-11-2017

Nieuwbouw Amphia Ziekenhuis Breda

Van juli t/m oktober 2015 hebben we deelgenomen aan het calculatieteam voor de prijsvorming van het Amphia Ziekenhuis in Breda. Het was een samenwerking van Trebbe BV uit Nieuwegein en van Wijnen Zuid uit Rosmalen. Wij hebben ons met name bezig gehouden met de complete afbouw en afwerking.

Het is mooi om te zien wat er nu na 2 jaar al gerealiseerd is.

Opening sportpaviljoen Fletiomare Vleuten de Meern.
06-11-2017

Opening sportpaviljoen Fletiomare Vleuten de Meern.

In 2015 hebben we voor Bolton Bouw BV uit Zegveld de nieuwbouw van dit sportcomplex uitgerekend. Enkele weken geleden is het werk opgeleverd en aan de sportverenigingen overgedragen. Het is een modern en fraai ontwerp van EGM architecten uit Dordrecht.

https://www.egm.nl/projecten/164

Getransformeerd Kaaspakhuis
29-07-2017

Nieuwe foto's van het getransformeerde Kaaspakhuis gemaakt door Ossip Architectuurfotografie! Het project is bijna afgerond en het resultaat wordt fantastisch! Een mooi werk dat we voor Vergeer Bouw BV uit Reeuwijk gecalculeerd hebben. Voor meer informatie : https://lnkd.in/gm7KEMX

Le Perron
24-06-2017

'Le Perron': 38 comfortabele appartementen in #Woerden met ongekend uitzicht. Zie https://lnkd.in/gz3EUvW Voor Bolton Bouw BV uit Zegveld hebben we in bouwteam verband de begrotingen voor dit werk gemaakt.

Nieuwe KFC en restaurant De Beren in Gouda
16-06-2017

In Gouda is er een nieuwe KFC en restaurant De Beren geopend. In 2016 hebben we daar de calculatie voor gemaakt.