activiteiteen-header

Erwin Vergeer

Referentie G.J. Bode Bouwkostenadvies & Projectmanagement

Al sinds de oprichting in 2011 werken wij met vertrouwen samen met G.J. Bode Bouwkostenadvies & Projectmanagement. Kennis hoefden we niet te maken, we kenden elkaar al vanuit voorgaande jaren waarin Gert-Jan adjunct directeur was bij een bevriende collega aannemer. Ook toen al waren er prettige samenwerkingen. Deze samenwerking hebben we op een goede manier voort kunnen zetten op het moment dat Gert-Jan voor zichzelf begon.

Gert -Jan heeft voor Vergeer Bouw al vele calculaties op verschillend niveau gemaakt. Dit varieert van een eerste kostenraming tot een gedetailleerde werkbegroting.

Calculaties die we in uitvoering hebben kunnen nemen zijn onder andere:

  • Nieuwbouw bioscoop Gouda.
  • Transformatie kaaspakhuis “de Producent” tot 52 appartementen.
  • Verbouw en uitbreiding Evertshuis Bodegraven.
  • Nieuwbouw 4000 m2 Gamma de Meern.
  • 28 appartementen Maximalocatie Waarder
  • Transformatie oud gemeentehuis tot zorgcentrum 

Wij kunnen er op vertrouwen dat de calculatie op de van tevoren afgesproken datum gereed is. Zo houden wij tijd over om rustig de calculatie door te nemen en gereed te maken om in te dienen.

Tevens denkt Gert-Jan mee in het bedenken van goedkopere en eenvoudigere alternatieven welke voor de opdrachtgever doorslaggevend kunnen zijn. Daarbij kan door Gert-Jan een bijbehorende planning en plan van aanpak geleverd worden.

Samenwerking met Gert-Jan wordt door ons als zéér positief ervaren. Hij is flexibel, bezit een grote schat aan bouwkundige ervaring en werkt met up-to-date calculatieprogramma’s (3D). Kortom, het calculatiewerk wordt met vertrouwen aan Gert-Jan in handen gegeven.