activiteiteen-header

Floor Boer

Wij werken graag samen met Bode. Het is een vertrouwde partij met de nodige praktijkervaring die zowel in de woningbouw als utiliteitsbouw goed thuis is. Men is flexibel, en gaat als het een keer nodig is tot in de late uurtjes door en heeft de calculatie altijd op tijd gereed. Daarna is er dan alsnog voldoende tijd voor overleg en het doorvoeren van eventuele aanpassingen. 

Een prijskaartje hangen aan iets wat niet gemaakt kan worden heeft niet zo veel zin; op dat moment is ervaring belangrijk en moet je de juiste vragen stellen of een reële aanname doen. Bode stelt de juiste vragen, heeft altijd een onderbouwing en durft daarnaast advies te geven. Offertes worden op een serieuze manier gespiegeld en alternatieven of uitsplitsingen zijn leverbaar. Daarin onderscheid men zich van andere calculatiebureaus, vind ik.

Het uitbesteden van calculaties lijkt eng, maar juist met behulp van een calculatiebureau haal je extra kennis en gevoel van de markt binnen. Het werk dat zij leveren is van een goede kwaliteit en bovendien is de communicatie helder en prettig.

Je komt er natuurlijk pas achter of een begroting klopt als je het werk gaat inkopen en uitvoeren, maar daarin heeft Bode ons nog nooit teleurgesteld.