overbode

Waar willen we naartoe, hoe gaan we dit bereiken en waar hechten wij waarde aan?

De werkwijze van Bode Bouwkostenadvies

 

 

Na een jarenlange succesvolle carrière in het directieteam van een bouwbedrijf, startten wij in 2011 ons bouwkostenadviesbureau. Onze eerste klanten waren bouwbedrijven uit de regio. In de loop der jaren groeide dit uit tot een vaste klantenkring van zo’n twintig opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn zowel onderaannemers in timmerwerk als de grotere bouwbedrijven, voor wie wij zeer uiteenlopende projecten begroten. Het calculatiewerk is dus zeer divers, hetgeen bijdraagt aan kennisverbreding op verschillende terreinen. Dankzij die ervaringen zijn wij breed inzetbaar voor verschillende opdrachtgevers en allerlei soorten bouwwerken. Tot onze opdrachten behoren de calculaties van bioscopen, een groot ziekenhuis, diverse grote bedrijfsgebouwen, appartementengebouwen tot dertien verdiepingen hoog, groot onderhoud- en renovatieprojecten. De laatste jaren calculeren wij eveneens voor transformaties van kantoren en pakhuizen naar appartementen.

header-referenties-2 copy
We stellen ons graag aan u voor
missie

VISIE // Waar staan we voor?

Voor een bouwkostenadviesbureau houdt het niet op bij het maken en overdragen van een begroting aan de opdrachtgever. De ontwikkelingen en innovaties in de bouw komen weer op gang. Daarmee is er een sterke focus komen te liggen op verdere digitalisering, samenwerken in BIM, duurzaamheid, energieneutraal, prefabricatie en meer aandacht voor kwaliteit. Wij volgen al deze ontwikkelingen op de voet, zodat wij u als opdrachtgever meerwaarde bieden.

visie

MISSIE // Waar gaan we voor?

Door ons in een zo vroeg mogelijk stadium van het proces te betrekken, kunnen wij er mede voor zorgen dat er een haalbaar plan ontstaat. Juist ook omdat we in deze fase nog kunnen uitkijken naar alternatieve materialen en systemen die de haalbaarheid van uw plan bevorderen.

Mede dankzij het opbouwen van kennis en door mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen, zijn wij ervan overtuigd dat wij u fundamentele bijdragen leveren. Vanaf het eerste initiatief tot de realisatie van uw project.